Te maken met wanbetalers in Dronten?

Als ondernemer hoort u zich voornamelijk bezig te houden met waar u goed in bent: uw werk. Het kan echter veel tijd en energie kosten als u te maken heeft met wanbetalers. Wij nemen uw zorgen graag uit handen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met het incasseren van bedragen en optimaliseren van debiteurenbeheer. In onze grote klantenkring vindt u onder andere woningcorporaties, (overheids-)instellingen en bedrijven. Onze dienstverlening richt zich hoofdzakelijk op de uitvoering van ambtelijke opdrachten, incassozaken, debiteurenbeleid en helder juridisch advies.

Als deurwaarder in de regio Dronten nemen wij graag uw debiteurenbeheer van u over. Daar hoeft u zich dan geen zorgen meer over te maken! Wij sturen vorderingen, batalingesherinneringen en aanmaningen en ondernemen op professionele wijze actie tegen wanbetalers. Als alle stappen zijn doorlopen maar er nog steeds geen betaling is verricht, gaan we over tot het proces van beslaglegging. Als deurwaarder geven we graag helder advies over welke manier van vorderen het beste is.

Contact met uw deurwaarder

Wilt u meer weten over onze diensten of werkwijze? Of onderneemt u in de regio Dronten en kunnen wij u van dienst zijn? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0320 - 79 91 64, of kies voor het invullen van het hiernaast weergegeven formulier.