Incassozaak in Lelystad?

Dan zijn we u graag van dienst. Onze ervaren deurwaarders helpen u openstaande facturen te innen en zo uw cashflow constant te houden. Voor u als ondernemer is dit laatste namelijk erg belangrijk. Worden rekeningen (structureel) te laat voldaan? Dan houdt u geen ruimte om te ondernemen en zult u kansen moeten laten gaan. Wij helpen u graag dit te voorkomen, door ervoor te zorgen dat rekeningen zo snel mogelijk betaald worden.

De klantrelatie als uitgangspunt

Het is niet eenvoudig om laat- of zelfs niet-betalers te benaderen. Zeker wanneer u een persoonlijke band heeft met uw klanten kan het naleven van uw debiteurenbeleid een moeilijke opgave zijn. Onze deurwaarders zijn erop getraind om bedragen op een vriendelijke, doch dringende manier binnen te halen.

Onze methodiek hebben we in de afgelopen jaren steeds verder verfijnd en het behouden van de relatie die u heeft met de schuldenaar is altijd ons uitgangspunt. We streven ernaar dat u na de afhandeling van de financiële zaken op goede voet verder kunt.

Uw eigen online dossier

Ontwikkelingen, tussentijdse oplossingen en betalingsregelingen worden altijd met u besproken. Maar u kunt deze ook zelf inzien. In uw eigen online dossier vindt u al uw incassozaken, met hun actuele status. Zo houdt u grip op uw incasso’s.

Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Vraag het onze specialisten.