Kredietwaardigheid checken in Lelystad

Bij ons kunt u al vele jaren terecht voor het uitvoeren van incassozaken, het doen van vorderingen en het doen van aanmaningen. Toch zijn we u het liefst van dienst vóórdat deze maatregelen nodig zijn. We zijn gemachtigd om de kredietwaardigheid van al uw contracten te checken en geven u graag inzicht in diens financiële situatie.

Zeker zaken doen

Voordat u in zee gaat met een nieuwe partij is het prettig om te weten dat deze voldoende liquide is om uw facturen te kunnen voldoen. Wij zorgen ervoor dat u niet blind, maar op een zekere manier zaken kunt doen. Onze gerechtsdeurwaarders, jurist en incassomedewerkers verschaffen u alle inzicht voor veilig handelen en staan u hierin met daadkracht bij.

Juridisch advies

Mocht er onverhoopt toch iets misgaan of heeft u te maken met een in gebreke blijvende debiteur, dan kunt u bij ons terecht voor helder juridisch advies. In begrijpelijke taal en met praktische adviezen helpen wij u snel en op de juiste manier openstaande bedragen te vorderen. De werkwijze van ons is in de afgelopen jaren steeds verder aangescherpt en dus zijn juridische stappen in de meeste gevallen niet nodig.

Wilt u voorbereid zakendoen? Of bent u op zoek naar een toegankelijke juridisch adviseur? Neem dan contact met ons op.